ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η παρακολούθηση των θεωρητικών μαθημάτων είναι απαραίτητη;
Η παρακολούθηση της θεωρητικής εκπαίδευσης είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς συμβάλλει στην κατανόηση της κυκλοφορίας και του κώδικα από τους υποψήφιους οδηγούς. Επιπλέον, διευκολύνει την πρακτική εκπαίδευση, καθώς επιτρέπει την επικέντρωση του εξεταστή στην τεχνική οδήγησης. Τέλος, η παρακολούθηση της θεωρητικής εκπαίδευσης έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στη δημιουργία καλύτερων και πιο προσεκτικών οδηγών.
 
Γίνονται μαθήματα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές;
Η σχολή μας σας παρέχει δωρεάν τη δυνατότητα εξάσκησης σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, παράλληλα με την παρακολούθηση των θεωρητικών μαθημάτων. Μέσω των υπολογιστών, θα μπορέσετε να ελέγξετε το επίπεδο των γνώσεων που αποκομίσατε από τα μαθήματα.
 
Μπορώ να δανειστώ το πρόγραμμα για χρήση στο δικό μου υπολογιστή;
Βεβαίως. Μπορείτε απλά να το ζητήσετε από τη σχολή μας.
 
Έχω δίπλωμα, αλλά δεν οδηγώ. Τι μπορώ να κάνω;                 
Αν αισθάνεστε ανασφάλεια να οδηγήσετε ή έχετε κάποια «κενά», μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μετεκπαίδευσης στη σχολή μας. Με τον τρόπο αυτό θα «φρεσκάρετε» τις γνώσεις σας, ενώ θα αποκτήσετε επιπλέον εμπειρία.
 
Τα μαθήματα είναι ατομικά;
Τα θεωρητικά μαθήματα είναι ομαδικά (γκρουπ μαθητών), ενώ τα πρακτικά μαθήματα είναι αυστηρά ατομικά. Ενδεικτικά, απαγορεύεται ακόμα και η μεταφορά ατόμου στο πίσω κάθισμα.
 
Μπορώ να ξεκινάω το μάθημα από το σπίτι;
Βεβαίως, κατόπιν συνεννόησης με τη σχολή ή τον εκπαιδευτή σας.